Locaties

We hebben een grote diversiteit aan leuke locaties die met ons samenwerken. Iedere locatie biedt een eigen  activiteit of optreden aan met bijbehorend programmatijden. Klik op de locatie om te zien met wel programma zij je verrassen!

Goed voorbereid je toekomst in, met een vmbo- of mbo-diploma. Daarvoor ga je naar Curio. Curio helpt jou je talenten te ontwikkelen. Curio prikkelt jouw nieuwsgierigheid om te leren. Bij Curio ontdek je waar je leer- en werkplezier ligt. Jij stapt straks zelfbewust de arbeidsmarkt van de toekomst in, hoe die er ook zal uitzien.

De Grote Kerk van Breda hoort bij de vier topmonumenten van Brabant. Het mausoleum van de voorvaderen van onze koninklijke familie, onderstreept haar status. Dit historische bouwwerk is het onbetwiste middelpunt van de stad Breda. Een plek waar mensen rust vinden en het leven geëerd wordt. 

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen, met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. De Bredase afdelingen Horeca en Toerisme & Evenementen zijn gehuisvest in de voormalige Seelig kazerne, waar het programma van deze dag plaatsvindt.

Het Gele Huis is een centrum waar diverse kunstvormen een plaats krijgen en waar kunstliefhebbers elkaar ontmoeten. Vincent van Gogh droomde in Arles van een kunstenaars sociëteit. Die droom van hem is niet uitgekomen. Maar deze droom heeft wel geleid tot Het Gele Huis in Princenhage.
Gestart door kunstenaars en door de inzet van vele vrijwilligers hebben zij nu een eigen, nieuwe locatie in Princenhage. Het Gele Huis

De Parel van het Zuiden, NAC en Breda wordt in één adem genoemd. Sinds 1912 heeft NAC met vele hoogtepunten en helaas ook wat dieptepunten een onderdeel uitgemaakt van het leven van vele Bredanaars. Ooit gestart in 1912 in het Wilhelminapark en met wat omzwervingen uitgekomen aan de Lunetstraat in Breda.

Nieuwe Veste is er voor iedere Bredanaar die zichzelf wil ontdekken. We prikkelen, samen met andere organisaties, jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Cultuur maakt het leven zoveel mooier.

Dus verras jezelf bij Nieuwe Veste!

Grote maatschappelijke uitdagingen vragen om nieuwe vormen van samenwerken!

Binnen het Urban Living Lab Breda werken we aan verschillende programma’s en bouwen we met de mensen communities. In de TransUrbanLabs onderzoeken en en werken we met bewoners en andere stakeholders in de stad aan het versterken van de verantwoordelijken en mogelijkheden van bewoners om mede richting te geven aan de ontwikkelingen. 

We zijn te vinden op diverse plekken in de stad, maar ons centrale punt is De Koepel, Gebouw I

Goedzooi is een creatief buro dat de samenwerking versterkt tussen een merk en hun doelgroep.

Dit doen ze buiten de gebaande paden. Ze zijn anders, nieuw, verassend en een tikkeltje rebels. Door deze bijzonder kijk op alles willen ze de verbinding te kunnen maken. Het overbrengen van de boodschap naar de doelgroep is dan belangrijk. Ze maken gebruik van het nieuwe tijdperk. Ze gaan voor en gebruiken de liefde.

Wij bouwen aan duurzame, persoonlijke relaties met onze waardevolle gasten. Het vertrouwen van onze gasten en de mensen om hen heen staat voor ons bovenaan. Daarom blijven wij voortdurend inzetten op veilig en verantwoord spel binnen een bijzondere totaalbeleving. Dit betekent dat we zorgen voor een beschermde omgeving, betrouwbaar verloop van het spel, duidelijke regels en zorgvuldige begeleiding. Zodat we met ons toonaangevende en vooruitstrevende preventiebeleid ook internationaal bekend staan als dé plek om veilig en verantwoord te genieten van een onvergetelijke casino-ervaring. Daar zijn wij voor.