De Grote Kerk

Een musicale ochtend:

Een heerlijke musicalochtend waar bekende en onbekende musical nummers met verve en overtuiging ten gehore gebracht zullen worden door musicalactrice Isabelle van Gelderen & friends. Een ode aan “De vrijwilliger” muzikaal omlijst! Oa. Phantom of the opera, Les miserable en Lion king zullen de revue passeren.

Isabelle studeerde aan het Conservatorium richting Muziektheater, en speelde in verschillende musicals als Mary Poppins en The Sound of Music. Ook had zij een plekje in het cabaret trio “De Banditaas” waar zij het “vrouw zijn” en moederschap op een muzikale en grappige manier brachten.

Ook startte zij in 2014 een succesvolle theaterschool Tintelbelle in Dongen. Daar geeft zij ruim 200 leerlingen van alle leeftijden de passie voor theater door.

Deze locatie is rolstoel en scootmobiel toegankelijk.

Inloop met koffie en thee: 10.00 – 10.30 uur  

Welkom: 10.30 – 10.45 uur  

Isabelle en Friends: 10.45 – 12.00 uur 

Afsluiting: 12.00 – 12.30 uur 

Locatie: Kerkplein 2, 4811 XT Breda

Parkeergelegenheden:

Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee u op wandelafstand van de Grote Kerk  bent. Voor een routebeschrijving naar de twee dichtstbijzijnde  parkeerplaatsen klikt u op de hiernavolgende koppelingen Parkeergarage De Prins of Parkeergarage De Barones en vult u uw vertrekplaats of -adres in. Klik hier voor meer algemene info over parkeren en tarieven in Breda.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij: DagVoorDeGoudenHanden@gmail.com